Infiniti VG50BS Crosstrainer

De Infiniti VG50BS is een geavanceerde crosstrainer die uitgerust is met moderne functies die bestemd zijn voor optimale comfort. De ingebouwde knoppen in beide handgrepen zorgen ervoor dat u tijdens het trainen de armen kunt trainen en tegelijkertijd de computer kunt bedienen. Een unieke en zeer handige functie die u niet op elke crosstrainer zult vinden!

Dankzij de ingebouwde knoppen in beide handgrepen kunt u tijdens het trainen de armen blijven meebewegen en tegelijkertijd op ieder moment de weerstand verhogen en verlagen of de training pauzeren en hervatten. U heeft uw eigen training letterlijk in eigen hand! Ook een programma selecteren en trainingsgegevens instellen is mogelijk met de knoppen in de handgrepen. Naast de handige knoppen in beide handgrepen heeft u beschikking tot een moderne computer met voorgeprogrammeerde programma's, hartslag gestuurde programma's en de mogelijkheid om zelf een programma te programmeren. Al uw trainingsgegevens worden weergegeven op een kleurrijk en verlicht computerdisplay.

Wanneer we de constructie van de VG50BS bekijken, vinden we een stevige en fraai afgewerkte constructie. Zodra u begint met trainen op de crosstrainer, zult u merken hoe soepel de beweging verloopt, terwijl er weinig geluid te horen is. Dit is te danken aan het drummagnetische weerstandssysteem, maar ook aan de sterke SKF lagers. Een comfortabele houding is voor iedere gebruiker mogelijk dankzij de verstelbare voetpedalen. U kunt de voetpedalen naar voren of achteren verplaatsen, maar ook de hoek van de voetpedalen aanpassen. Hierdoor kunt u de crosstrainer op zo een manier instellen dat deze een prettige en comfortabele work-out biedt.

De VG serie van Infiniti biedt moderne, unieke crosstrainers die net wat anders zijn qua design en constructie dan de andere serie van Infiniti crosstrainers. De serie komt na de succesvolle X-serie van Infiniti crosstrainers, en biedt ten opzichte van deze X-serie o.a. crosstrainers met een grotere pas, SKF lagers en andere handgrepen. U bent van harte welkom om deze fantastische crosstrainers in één van onze showrooms uit te testen.

Specificaties

Gewicht58 kg
Afmetingen145x75x165
Maximaal belastbaar gewicht150 kg
Hartfrequentiemetingborstband/handvatten
WeerstandssysteemDrummagneet
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Magneetsysteem: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar