Infiniti VG60BS Crosstrainer

De Infiniti VG60BS is een moderne crosstrainer die opvalt tussen alle andere crosstrainers. Deze geavanceerde crosstrainer is namelijk uitgerust met multi handgrepen die het mogelijk maken om de armen op verschillende manieren mee te bewegen tijdens het trainen.

Door gebruik te maken van de multi handgrepen kunt u veel variatie brengen in uw training. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de handen verticaal te plaatsen, maar ook om de armen iets smaller te plaatsen en de binnenste handgrepen vast te houden. Hierdoor verlegt u telkens de nadruk op verschillende spiergroepen en kunt u variëren tussen verschillende soorten posities.

Naast de unieke handgrepen, biedt de Infiniti VG60BS ook de mogelijkheid om te variëren met de stand van de voetpedalen. Zo kunt u de voetpedalen op een relatief simpele manier in een andere hoek instellen waardoor de bewegingsuitslag beïnvloed wordt. De voetpedalen zijn tevens in een handomdraai naar voren of achteren te verplaatsen waardoor de armen iets meer of minder gestrekt kunnen worden. Dit alles zorgt ervoor dat vrijwel iedereen een prettige en comfortabele workout kan verkrijgen op de crosstrainer.

De geavanceerde computer van de Infiniti VG60BS bevat voorgeprogrammeerde programma's zoals interval programma's, maar ook hartslag gestuurde programma's en de mogelijkheid om zelf een programma te programmeren. Al uw trainingsgegevens worden weergegeven op een kleurrijk en verlicht computerdisplay. Tijdens het trainen kunt u uiteraard zelf de weerstand verhogen en verlagen met de computerknoppen. De computer bevat vele functies, maar is relatief makkelijk te bedienen met behulp van de computerknoppen.

Tijdens het trainen op de Infiniti VG60BS zult u merken dat deze vrij stevig aanvoelt en de beweging erg soepel verloopt. Dit is onder andere te danken aan het drummagnetische weerstandssysteem maar ook aan de sterke SKF lagers. De sterke onderdelen van de constructie bieden naast de stabiliteit en soepele beweging ook een geruisloze training. Kortom, de Infiniti VG60BS heeft zowel aan de binnenkant als buitenkant veel te bieden.

De VG serie van Infiniti biedt moderne, unieke crosstrainers die net wat anders zijn qua design en constructie dan de andere serie van Infiniti crosstrainers. De serie komt na de succesvolle X-serie van Infiniti crosstrainers, en biedt ten opzichte van deze X-serie o.a. crosstrainers met een grotere pas, SKF lagers en andere handgrepen. De VG60BS is een meer dan complete crosstrainer voor thuis, en biedt een moderne en unieke crosstrainer.

Specificaties

Gewicht57 kg
Afmetingen145x73x165
Maximaal belastbaar gewicht150 kg
Hartfrequentiemetingborstband/handvatten
WeerstandssysteemDrummagneet
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Magneetsysteem: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar