Infiniti VT-990 Crosstrainer

Met de VT-990 haalt u een Infiniti crosstrainer in huis die garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Met zijn strakke looks is dit een topper binnen ons assortiment.

Het robuuste frame van de VT-990 springt onmiddellijk in het oog. Ook de onderdelen van dit toestel zijn van hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan de eisen waar een semi-professionele crosstrainer aan moet voldoen. Door de verstelbare voetsteunen is deze crosstrainer te gebruiken door mensen van verschillende lengte. Met zijn professionele Hutchinson FLEXONIC V-belt bent u verzekerd van een soepele trainingsbeweging.

De computer van de VT-990 biedt meer dan voldoende opties. U kunt uw persoonlijke gegevens binnen enkele seconden in de computer opslaan. Met zijn 12 voorgeprogrammeerde programma's, user programma, Watt controle programma, 4 hartslaggestuurde programma's, recoverytest en bodyfatmeting kunt u een gevarieerd trainingsschema volgen. Met dit scala aan mogelijkheden kan werkelijk iedereen zijn of haar trainingsdoelen bereiken en optimaliseren.

Naast de ongekende trainingsmogelijkheden en kwaliteit wordt de VT-990 ook standaard voorzien van een gratis borstband t.w.v. € 29.95. Hierdoor heeft u altijd de meest nauwkeurige manier van hartslagmeting. Al met al kunnen we concluderen dat we met de Infiniti VT-990 een crosstrainer van formaat aantreffen. Deze zal niet alleen thuis zijn mannetje staan maar is zeker ook geschikt als revalidatietrainer voor een fysiotherapiepraktijk.

Specificaties

Gewicht62 kg
Afmetingen147x65x185
Maximaal belastbaar gewicht170 kg
Hartfrequentiemetingborstband/handvatten
WeerstandssysteemDrummagneet
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Magneetsysteem: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar