Infiniti X45S Crosstrainer

De Infiniti X45S is de tweede crosstrainer uit de vernieuwde X-serie van Infiniti. De kwaliteit en de mogelijkheden van deze crosstrainer zijn dan ook helemaal van deze tijd. Meer dan voldoende om u jarenlang trainingsplezier te bieden.

Naast de vele kwalitatieve punten die we kunnen noemen, is de Infiniti X45S bovenal herkenbaar aan de ontzettend mooie trainingscomputer. Deze computer biedt u dan ook alle mogelijkheden die u nodig heeft om binnen no time in topconditie te komen. Bovenal is de computer zeer mooi uitgevoerd en hebben de de ontwerpers de bediening nog makkelijker gemaakt. In totaal kunt u kiezen uit niet minder dan 18 verschillende trainingsprogramma's. Hieronder vallen 12 voorgeprogrammeerde trainingsschema's, 4 hartslaggestuurde programma's, een wattage programma, en 1 user programma. Bovendien heeft u de mogelijkheid om voor 4 personen data in te voeren zodat u de computer nog sneller kunt instellen bij iedere training. Een recovery test stelt u in staat om een snelle inschatting te maken van uw huidige conditie. Het display van de Infiniti X45S is zeer duidelijk afleesbaar en beschikt over grafische weergave voor nog meer overzicht tijdens uw trainingen.

De kwaliteit van de Infiniti X45S is zoals u dat van Infiniti gewend bent, van zeer hoog niveau. Toch is de vernieuwde X-serie op tal van punten verbeterd. Zo is bijvoorbeeld de standaard V-belt vervangen door een exemplaar van Hutchinson voor een nog langere levensduur. Het frame is vernieuwd en verbeterd en levert nog meer stabiliteit. De lagers zijn van een ongekend hoog niveau zoals u van Infiniti kunt verwachten. Dit alles resulteert in een crosstrainer die nog mooier loopt en prettiger traint.

De ergonomie van de Infiniti X45S is tevens een ijzersterk punt. U kunt de lengtepas instellen waardoor vrijwel iedereen een prettige houding zal weten te vinden op de crosstrainer. Bovendien zijn de armhandvatten extra lang voor een nog completere total body workout.

Specificaties

Gewicht46 kg
Afmetingen150x61x156
Maximaal belastbaar gewicht120 kg
Hartfrequentiemetingborstband/handvatten
WeerstandssysteemDrummagneet
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Magneetsysteem: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar