Infiniti R-100 IR Roeitrainer

Wie het trainen op een roeitrainer in de sportschool gewend is kan zich vaak maar moeilijk tevreden stellen met de vaak mindere kwaliteit van de goedkopere thuistoestellen. De oplossing hiervoor is de Infiniti R-100 IR (InfraRed). Deze lucht/magnetische roeitrainer biedt namelijk absolute topkwaliteit, een ongeëvenaarde roeibeleving en ongekende mogelijkheden tegen een zeer gunstige prijs.

Bij de ontwikkeling van de Infiniti R-100 IR roeitrainer is allereerst rekening gehouden met een natuurgetrouwe roeibeleving. Daarom heeft deze roeitrainer een dubbel weerstandssysteem. Mede hierdoor biedt de Infiniti R-100 IR u exact dezelfde roeibeleving en kwaliteit van de zware luchtroeiers uit de sportschool. Hierbij zorgt het zware luchtsysteem voor de basisweerstand en de natuurgetrouwe roeibeleving. Het magneetsysteem is er vervolgens voor extra trainingsweerstand. Deze weerstand wordt vervolgens geheel automatisch voor u geregeld door de unieke trainingscomputer.

Wat is er anders t.o.v. de alom geprezen Infiniti R-100 IR roeitrainer? Laten we beginnen met de Infrared Remote Control. Voortaan hoeft u tijdens het trainen niet meer de weerstand op het display te wijzigen maar kunt u dit gemakkelijk doen met behulp van de remote control op de handgreep. Ook biedt de remote control toegang tot alle programmamogelijkheden. Daarnaast is de trainingscomputer van de Infiniti R-100 IR er één met ongekende mogelijkheden. Nog niet eerder is er een roeier op de markt geweest met dezelfde hoeveelheid mogelijkheden zoals de R100 IR, 42 maar liefst. Welke doelstelling u ook heeft, de Infiniti R-100 IR biedt altijd de juiste trainingsmogelijkheid om deze te realiseren.

Ook zijn er aandachtspunten die de hoogwaardige kwaliteit nog eens onderstrepen. Op de eerste plaats is er het hoge gewicht van de Infiniti R-100 IR. Door de toepassing van een extra zware constructie is dit één van de meest stabiele roeitrainers op de markt. Voor de aandrijving is gebruik gemaakt van een hoogwaardige riem (autogordel materiaal), welke niet alleen duurzamer is dan een kettingaandrijving maar bovenal een stuk stiller. Verder heeft de Infiniti R-100 IR een beweegbare hielondersteuning, een hoogwaardig aluminium frameconstructie, een volledige bewegingsuitslag (ook voor lange personen), ergonomische handgreep voor nog meer roeicomfort en is binnen een paar tellen opgeklapt. Een leuk extraatje is dat u de ventilatie van de luchtweerstand naar wens open en dicht kunt zetten.

U bent van harte welkom in onze showroom om de Infiniti R-100 IR te onderwerpen aan een uitgebreide test. Zo kunt u zelf ervaren dat we het hier over een kwaliteitsproduct hebben. Wij verzekeren u dat de R-100 IR u zeker niet zal teleurstellen.

Specificaties

Gewicht48 kg
Afmetingen237x50x91
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar
Weerstandsysteem: Levenslang