Infiniti R-70 Roeitrainer

Infiniti brengt een prijs-kwalitatief zeer interessante roeitrainer op de markt, de R70. Weinig poespas, maar wel gewoon de degelijke kwaliteit zoals u van Infiniti mag verwachten.

Een roeitrainer is een cardiovasculair apparaat dat zeer geschikt is voor het trainen van uw uithoudingsvermogen en het versterken van vele spieren. De beweging is gemakkelijk te leren, u traint vrijwel uw gehele lichaam en u kunt het apparaat op ieder gewenst niveau instellen. Een roeitrainer is voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt een roeitrainer gebruiken voor het afvallen maar ook om simpelweg fit te blijven en/of uw sportprestaties te verbeteren. Het is een luxe om thuis in uw eigen tempo te roeien. Geen regen op uw hoofd en een bezoek aan de sportschool is overbodig.

Kenmerken

  • Handmatig gestuurd Magnetic-Air weerstandsysteem; deze unieke combinatie van zowel een lucht als magnetisch weerstandsysteem is al jarenlang een beproeft concept. Het luchtsysteem zorgt hierbij voor een prettige trainingsbeleving en de magneten kunnen worden ingezet voor nog meer trainingsweerstand, ideaal voor bijvoorbeeld een stukje krachttraining.
  • 6 weerstandsniveaus
  • Overzichtelijk LCD display met weergave van snelheid, tijd, slagen per minuut, afstand en calorieverbruik.
  • De R-70 heeft een zeer eenvoudig opklapmechanisme en is voorzien van handige transportwieltjes. Hierdoor is de roeitrainer makkelijk verrijdbaar in opgeklapte positie.
  • Het frame dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium is uiterst betrouwbaar en zeer licht in gewicht.
    De Infiniti R-70 is ook nog eens belastbaar tot een maximum van 115kg.

Specificaties

Gewicht27 kg
Afmetingen198x46x86
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar
Weerstandsysteem: Levenslang