Infiniti R9 IR Roeitrainer

Infiniti is het merk dat bekend staat om haar hoogwaardige fitnesstoestellen, met name de roeitrainers en crosstrainers staan op een zeer hoog niveau en worden daarom terecht ook veel verkocht. Infiniti heeft haar bekende R9 roeitrainer in een ander jasje gestoken! Met de Infiniti R9 IR (InfraRed) heeft Infiniti de juiste troef in handen om de aankomende jaren weer een toonaangevende rol te spelen!

Wat is er anders t.o.v. de alom geprezen Infiniti R9 IR roeitrainer? Laten we beginnen met de Infrared Remonte Control. Voortaan hoeft u tijdens het trainen niet meer de weerstand op het display te wijzigen, maar kunt u dit gemakkelijk doen met behulp van de remote control op de handgreep. Ook biedt de remote control toegang tot alle programmamogelijkheden. Daarnaast is de trainingscomputer van de Infiniti R9 IR er één met ongekende mogelijkheden. Welke doelstelling u ook heeft, de Infiniti R9 IR biedt altijd de juiste trainingsmogelijkheid om deze te realiseren.

Eigenschappen

  • Unieke combinatie van zowel een lucht als magnetisch weerstandssysteem; het luchtsysteem zorgt hiervoor voor een prettige trainingsbeleving en de magneten kunnen worden ingezet voor nog meer trainingsweerstand.
  • Het frame dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium is uiterst betrouwbaar en zeer licht in gewicht.
  • Comfortabele hoge 'zit' en dus ook geschikt voor lange mensen.
  • Maximaal belastbaarheid tot 130kg.
  • Opklapbaar en voorzien van handige transportwieltjes.

Specificaties

Gewicht36 kg
Afmetingen243x46x105
GarantieFrame/Laswerk: Levenslang
Lagers: Levenslang
Onderdelen: 3 Jaar
Weerstandsysteem: Levenslang